De gevangenis van Brugge
Volledig scherm
De gevangenis van Brugge © epa

Gedetineerde aangehouden voor agressie tegen Brugse cipiers

De Brugse onderzoeksrechter heeft een 28-jarige man aangehouden voor opzettelijke slagen en verwondingen tegen drie cipiers van de Brugse gevangenis. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De gedetineerde kwam al vaker agressief uit de hoek.

6 reacties

  • Victor Munster

    5 jaar geleden
    Die belgische cipiers zijn bleiters die beter een andere job zoeken en al diegenen die staken zouden beter hun gevarenpremie inleveren. Waarom die cipiers een gevarenpremie toekennen als ze iedere keer dat een gevangene aggressief wordt het niet meer zien zitten om nog te gaan werken? Wat zou er gebeuren moesten de politieagenten ook zo reageren telkens als er een van hen klappen krijgt bij een interventie? Die agenten gaan zelfs niet in staking als een van hen dood geschoten wordt!
  • Roland Peeters

    5 jaar geleden
    Hij wordt dus in de gevangenis naar de gevangenis gestuurd ? Ze kunnen weeral lachen in de buurlanden.
  • ludo vc

    5 jaar geleden
    ze gaan hem toch niet in de gevangenis steken zeker ???
  • Danny Govaerts

    5 jaar geleden
    Hij gedraagt zich als een beest te opzichte van zijn opzichters. Moeten ze maar een regime uitwerken waar hij niet meer in contact komt met zijn op zichters. Naar de douch door lege gangen , naar het luchten afgezonderd door lege gangen . Hij zal snel vragen om zijn regime te versoepelen. En dan hebben ze een stok achter de deur als hij weer agressief uit de hoek komt. Maar zo iets zal weer niet mogen van amnestie. Moeten zij een oplossing g aanreiken.
  • jan wuyts

    5 jaar geleden
    dringend opleiding in Amerika succes verzekerd waarom moeten andere gevangenen die zich aan de regels houden de dupe zijn ???