Steven Richardson
Volledig scherm
© Steven Richardson

VTM-weerman Frank Duboccage: “Ons land heeft geen klimaat voor een buitenzwembad”

ShowbizzFrank Duboccage (46) brengt graag veel tijd door in zijn tuin. Maar dan wel om te lezen, te relaxen of een potje petanque te spelen. Daarom koos de VTM-weerman voor een onderhoudsvriendelijke tuin. “Veel gras is er niet, op vijf minuten heb ik alles afgereden. Ik doe dat echt niet graag, voor mij is dat pure tijdverspilling”, vertelt hij deze week in het weekblad Story. 

39 reacties

  • Luc Bodson

    5 jaar geleden
    Buienradar... , er is wel beter te vinden dan dat, en ook voor iedereen toegankelijk. Neem StormRadar bijvoorbeeld, daar krijg je ten minste echte dopplerRadar beelden te zien, en ook met de mogelijke voorspelling.
  • Guy Stanbel

    5 jaar geleden
    Een paar vaste dagen in de maand dat het toegelaten is om het gras te maaien en te snoeien zou niet mis zijn. Ook krijsende kinderen moet aan banden gelegd worden, kinderen mogen gerust spelen en wat roepen, maar krijsen is werkelijk niet te verdragen en geen reden toe!
  • stephen Lamon

    5 jaar geleden
    ik heb geen geld om een zwembad aan te leggen.
  • Walter Lippens

    5 jaar geleden
    Die mens heeft gelijk. Dat men alle grasmaaiers met benzinemotor maar vlug verbiedt. Kan veel rustiger op elektriciteit.
  • Patrick Vandeputte

    5 jaar geleden
    Gezinsvakantie naar Spanje al achter de rug, nog eens naar Frankrijk en dan ook nog eens naar Oostenrijk. Onkruidverdelger gebruiken want wieden is niet leuk. En op tv aanzetten tot het verminderen van de ecologische voetafdruk. Kan het nog hypocrieter?