Bernal en zijn verloofde Xiomara ‘Xiomy’ Guerrero.
Volledig scherm
Bernal en zijn verloofde Xiomara ‘Xiomy’ Guerrero. © PRESSE SPORTS

Tien dingen die u nog niet wist over Egan Bernal, de bescheiden berggeit die vandaag de Tour wint

Tour de FranceEgan Bernal kan goed met de fiets rijden. Maar wat moet u nog meer weten van de bescheiden berggeit?

36 reacties

  • haagen marcel

    5 jaar geleden
    Drie weken fietsen tegen 40 per uurmaand. En op het einde wint ineos. De winnaar is een talent dus nog meer saaie tours de komende 10 jaar, beter zelf een tourke doen.
  • Geert Cuvelier

    5 jaar geleden
    Op deze leeftijd Paris - Nice winnen ,ronde van Zwitserland winnen,en nu de tour zal toch geen kleine winnaar zijn zoals velen beweren in de reacties.
  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    het was niet dat de tegenstand niet durfde , ze konden gewoon niet beter . Kruiswijk was gisteren ontgoocheld dat de rit geanuleerd was want hij wilde aanvallen op de laatste klim . Allemaal nonsens! Een renner als Bernal die mee in de kop van het klassement staat laat je niet vertrekken op zijn terein . Als hij kon was hij mee in de aanval .Nog veel geluk dat hij De Plus als knecht had of anders was de achterstand nog groter geweest
  • eric maier

    5 jaar geleden
    Mooie winnaar, en het mag duidelijk zijn dat hij deze Tour niet in zijn allerhoogste vormpeil heeft gewonnen. De Pyrineen, niet goed genoeg, In de Alpen duidelijk toch een groeiend vormpeil en maar net op tijd. Mocht hij een week vroeger al de topconditie gevodnen hebben en darmee de Alpen zijn ingegaan, dan hadden we al snel een gekende winnaar gehad. Voor wie kritiek heeft, pak zijn uitslagen er eens bij van procyclingstats, en kijk ook even naar vorig jaar. En dat voor een 2e jaars prof..
  • herman de genst

    5 jaar geleden
    hij of zij die bernal geen verdiende winnaar vinden zijn passieve kijkers en hebben nog veel, zeer veel te leren van wielrennen .