Thomas Vermaelen zet zijn carrière voort bij Vissel Kobe.
Volledig scherm
Thomas Vermaelen zet zijn carrière voort bij Vissel Kobe. © Vissel Kobe

Transfer Talk 27/07. Essevee-target Berahino gaat toch testen bij Nîmes - Vermaelen officieel speler van Vissel Kobe

10 reacties

  • Jean-marc Geirnaert

    5 jaar geleden
    Arie verwimp, moest verrips geen ploeg vinden, dan komt hij met hangende pootjes terug. Hij denkt elders gewoon meer te verdienen. Leer mij de ollanders niet kennen.
  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Verrips heeft er een gewoonte van gemaakt om ieder jaar van club te veranderen, nu ook dus maar de manier waarop is niet normaal, hij wou bij kvm blijven zelfs als ze in 1 B moesten blijven.
  • Arie Verwimp

    5 jaar geleden
    Waarom is verrips een contractrebel? Ik zou ook niet meer willen spelen voor een club die liever wedstrijden omkopen dan eerlijk spel te spelen..iedereen zou dit moeten doen.
  • Ludo Dierckx

    5 jaar geleden
    Hoop van ganser harte voor United dat die makelaar zijn job kent...spelers slijten...en dat die Italianen dolgedraaid zijn...zou een geschenk uit de hemel zijn voor United...70.000.000...op Old Trafford heeft men begrepen dat jong talent kansen moet verdienen en tijd moet krijgen om te rijpen...Nu nog Pogba naar Madrid...en wij krijgen terug 'Fergusoonse' tijden in The Theatre of Dreams...
  • bjorn janssens

    5 jaar geleden
    Wat een reacties!!! ik denk dat hij op zijn leeftijd al genoeg bewezen heeft.Er zijn er weinig met zo al een palmares de manier waarop doet er niet toe enkel het resultaat dat telt