Mario Cerciello Rega was nog maar net terug van zijn huwelijksreis.
Volledig scherm
Mario Cerciello Rega was nog maar net terug van zijn huwelijksreis. © Photo News

19-jarige Amerikaanse toerist bekent moord op agent in Rome

Een 19-jarige Amerikaanse tiener heeft de moord op een Italiaanse politieagent in Rome eerder deze week bekend. Dat zeggen Italiaanse media. Over de moord was veel ophef ontstaan, mede omdat de politie eerst gemeld had dat de dader een migrant uit Afrika zou zijn.  

11 reacties

  • didier de coster

    5 jaar geleden
    agenten moeten in feite elke maand een risicopremie krijgen , zeker in de steden , voor 100 eur wordt deze goede man vermoord door krapuul de luxe , aub steek dat hun hele hele hele leven binnen , nooit meer vrij
  • kris verbeek

    5 jaar geleden
    Gaat Trump nu ook aan de Italiaanse President vragen/eisen om deze "schatjes" vrij te laten, zoals hij eiste van de Zweedse eerste minister om een amerikaanse rapper, die iemand met een gebroken fles had bewerkt, vrij te laten?
  • Eddy DESMET

    5 jaar geleden
    Het beroep van politieagent is en blijft gevaarlijk en wordt onderschat.
  • stefan crama

    5 jaar geleden
    Levenslang in een Italiaanse gevangenis.
  • Bart Engels

    5 jaar geleden
    Zo diep intriest! Rest in peace ! De daders moeten levenslang krijgen!!!!
  1. “Als Oekraïne bij de Europese Unie komt, verschuift het zwaartepunt nog meer naar Oost-Europa”
    HLN legt Europa uit
    12

    “Als Oekraïne bij de Europese Unie komt, verschuift het zwaarte­punt nog meer naar Oost-Europa”

    Kan elk land lid worden van de Europese Unie? Op die vraag zoekt Europa-expert Jelle Frencken een antwoord in ‘HLN legt Europa uit’. Oekraïne is kandidaat-lidstaat voor de EU en zit sinds eind vorig jaar in de toetredingsprocedure. “Oekraïne is een land met 38 miljoen inwoners. De richting die de Oekraïners willen opgaan, zal dus zeker een impact hebben”, vertelt Steven Van Hecke, hoogleraar Europese Politiek. “Landen als Frankrijk en Duitsland zien niet graag het aanzien van West-Europa afnemen als het zwaartepunt verschuift.” Kijk hierboven naar de volledige aflevering.
  2. "Hij is afgeslacht. Het is barbaars”: Philippe (22) doodgeslagen door tieners (14 en 15) vlak bij Belgische grens
    13

    "Hij is afgeslacht. Het is barbaars”: Philippe (22) doodgesla­gen door tieners (14 en 15) vlak bij Belgische grens

    De Franse jongeman (22) liep naar huis in Groot-Sinten (oftewel Grand-Synthe), niet ver van de Belgische grens, toen hij in de nacht van 15 op 16 april brutaal werd aangevallen en doodgeslagen. Philippe werd bewusteloos achtergelaten in een grote plas bloed op de parking van een Carrefour Contact. Twee minderjarigen van 14 en 15 jaar zitten momenteel in voorlopige hechtenis. Een derde aanvaller is nog voortvluchtig. “Het is echt onmenselijk, ze lieten hem lijden en sterven”, vertelde Kelvyn, de broer van het slachtoffer.