Boris Johnson wil het Verenigd Koninkrijk uit de EU leiden, als het moet zonder akkoord.
Volledig scherm
Boris Johnson wil het Verenigd Koninkrijk uit de EU leiden, als het moet zonder akkoord. © Photo News

Honderden mensen in Wales op straat voor onafhankelijkheid en tegen no deal-brexit

10 reacties

  • Michel Stallaert

    5 jaar geleden
    Ik krijg een deja vu. Dit is een copycat van Trump. Johnson appeleert ook naar een " making the kingdom great again". Politiek om de macht. Dit soort politici is een gevaar voor de vrede. Hoge opleiding, narcisten, bedreven minpulators maar morele nullen. Spijtig dat de brave reus Europa de rekening krijgt gepresenteerd, zonder een vuist te maken.
  • Bernd Vaes

    5 jaar geleden
    Johnson riskeert inderdaad de totale collapse voor het VK. Ierland denkt er reeds over na, om zich te herenigen, wanneer er een no-deal komt. Gebeurt dit, dan is het logischerwijze te verwachten dat Schotland en inderdaad Wales zich ook zullen afscheuren: totale collapse voor het VK!
  • Dirk De Meyer

    5 jaar geleden
    Na de Brexit valt het UK totaal uiteen.... Te verwachten economische ramp... Politici luisteren dus écht niet meer naar de bevolking... Ook hier niet. En hoe langer de impasse duurt, hoe zwaarder de gevolgen voor ons allemaal.... Misschien moeten we eens terug in opstand komen en niet door extreem rechts te stemmen, maar gewoon door het parlement eens te gaan bezetten.... Efkes duidelijk maken dat hun getreuzel ons land geen meter vooruit helpt....
  • guido Bervoets

    5 jaar geleden
    Zou er nog iemand bezig zijn met het vertegenwoordigen van de helft van de Britten die tegen de brexit waren? Die worden blijkbaar over het hoofd gezien en straal genegeerd.
  • guido Bervoets

    5 jaar geleden
    Er wordt wel eens vergeten dat bijna de helft van de Britten bij het referendum tegen de brexit waren en een ander groot gedeelte waren voorstander van een zachte brexit. Van hen hoor je bijna niks meer en blijkbaar worden ze door niemand meer vertegenwoordigd. Hoe zit het eigenlijk met hen en hebben zij ook nog een stem in dit verhaal of worden ze door de politiek en Boris straal genegeerd? Het lijkt er alleszins op.