© EPA-EFE

Inter wint oefenmatch tegen PSG, maar Romelu Lukaku gaat met de aandacht lopen door post op sociale media

Het Paris Saint-Germain van Rode Duivel Thomas Meunier heeft zaterdag in gokparadijs Macau een oefenduel na strafschoppen (6-5) verloren van Inter.

Vincent Van Genechten

Na negentig minuten stond er 1-1 op het scorebord, nadat Samuele Longo (90.+4) diep in de toegevoegde tijd voor Inter de gelijkmaker lukte. Thilo Kehrer (41.) had de Parijzenaars met de rust in zicht op voorsprong getrapt.

Bij PSG verscheen Meunier aan de aftrap, hij werd een kwartier voor affluiten naar de kant gehaald. Bij Inter in de selectie geen spoor van Radja Nainggolan, die de club zou moeten verlaten.

Mogelijk volgt er de komende dagen ook inkomend transfernieuws bij de Nerazzurri, want Romelu Lukaku postte op Instagram een foto met zijn manager Federico Pastorello, die goede banden heeft met het Inter-bestuur, met daarbij het onderschrift ‘Wordt spoedig vervolgd’.

De Nerazzurri zouden volgens Sky Italia een nieuw bod van 70 miljoen euro plus bonussen uitbrengen voor de spits. Die zou ook op interesse van Juventus kunnen rekenen. Volgens zijn manager is Lukaku dan ook "één van de drie of vier beste spitsen in de wereld".

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer