Burgemeester van Leuven, Mohamed Ridouani.
Volledig scherm
Burgemeester van Leuven, Mohamed Ridouani. © Vertommen

Leuvens burgemeester Ridouani scherp voor N-VA na reactie rond erkenning moskee

Leuvens burgemeester Mohamed Ridouani (sp.a) is niet te spreken over ‘de stigmatiserende en polariserende reactie’ van de lokale afdeling van N-VA rond de intrekking van de erkenning van de Leuvense moskee Al Ihsaan. Lorin Parys had ondermeer gesuggereerd dat de aangeklaagde feiten kunnen leiden tot het gebruik van geweld.

33 reacties

  • vanaeken jokke

    5 jaar geleden
    Deze burgemeester zal zoals gewoonlijk bij linkse burgemeesters naar de andere kant kijken als er iets gebeurd Jan Peeters.Waarom denkt gij dat in Antwerpen nu met granaten gegooid word omdat er 30 jaar niks tegen gedaan is.En De Wever daar wel iets aan wil doen wat de rode burgemeesters nooit gedaan hebben.
  • gina duribreux

    5 jaar geleden
    niemand is verplicht hier te blijven in zo slecht land waarom blijven onze normen en waarden moeten voorop staan duidelijker kan niet
  • p. devillé

    5 jaar geleden
    Joseph Vercammen, hoogopgeleid is dus op zich geen garantie geweest dat die burgemeester zelf aktie onderneemt tegen salafistisch gedachtengoed.Homans heeft het moeten doen.Anders was er niks van in huis gekomen.
  • Jan peeters

    5 jaar geleden
    René Schoeters mijnheer Ridouani zal dat heel behoorlijk oplossen, op de enige juiste manier, ik begrijp wel niet waarom hij dat nog meer zou moeten doen als een andere burgemeester? Behoorlijk oplossen is toch de plicht van elke burgemeester of wat bedoel jij daar mee? Is de ene burgemeester de andere niet? Zou een minister-president zoiets trouwens eerst ook niet melden aan de burgemeester, al was het alleen maar uit beleefdheid, of is dat bij deze burgemeester misschien niet nodig?
  • Jean West

    5 jaar geleden
    Joseph Vercammen Ze gaan ook niet ten toon lopen met het salafistische gedachtegoed dat ze onderwijzen. En van opleiding gesproken, veel terroristen waren ook hoog opgeleid dus dat wil niets zeggen.