© BELGA

Beerschot wint ook laatste oefenmatch, Pietermaat werkt aan comeback na enkelbreuk

Beerschot heeft zaterdag zijn laatste oefenwedstrijd winnend afgesloten. De Mannekes wonnen met 0-1 van het Nederlandse AZ. Fessou Placca zorgde voor het enige doelpunt.

sks

Op het trainingscomplex van AZ, de nummer vier in de Eredivisie, werkte Beerschot al zijn tiende oefenmatch in de voorbereiding af. Coach Stijn Vreven voerde in zijn type-elftal enkele wijzigingen door. Centraal achterin kreeg Bourdin naast Seigers de kans om zich te bewijzen, op het middenveld stond Dom 90 minuten tussen de lijnen.

Kort na de pauze zorgde Placca in de rebound voor het enige doelpunt van de middag. Zo sluit Beerschot zijn oefencampagne af met negen overwinningen en één gelijkspel. In tien wedstrijden slikte het slechts één tegendoelpunt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Pietermaat traint met de bal

Goed nieuws kwam er ook van Tom Pietermaat. Terwijl zijn ploegmaats in Nederland hun laatste oefenwedstrijd speelden, werkte de middenvelder onder begeleiding van David Bombeke een training met de bal af. Een opsteker voor Pietermaat die na een enkelbreuk, verschillende operaties en revalidaties al anderhalf jaar buiten strijd is.

Beerschot: Vanhamel, Halaimia, Seigers, Bourdin, Vorogovskiy, Dom, Holzhauser (46’ Sanusi), Vancamp (78’ De Keersmaecker), Brogno, Placca, Saint-Louis (78’ Tissoudali)

Doelpunten: 48’ Placca

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners