Goedele Liekens gebroken enkel
Volledig scherm
Goedele Liekens gebroken enkel © Dieter Bacquaert/Instagram

Goedele Liekens loopt zware breuk op op vakantie: “Voorlopig zit ik hier vast”

ShowbizzDe vakantie van Goedele Liekens is in mineur geëindigd. De seksuologe en politica trok naar het Spaanse stadje Estepona om samen met haar dochters te genieten van wat zon, zee en strand, maar kwam daar jammerlijk ten val. Ze liep daarbij een dubbele enkelbreuk op én kwam terecht in een ondermaats ziekenhuis. “Voorlopig zit ik hier vast”, klinkt het.

75 reacties

  • Francine Weckx

    5 jaar geleden
    Man man man.... Wat hebben jullie allemaal tegen Goedele Liekens pffff.. Wat voor onnozele reacties lees ik hier... Amai.... Jaloers op haar geld zeker?
  • Guido Goyvaerts

    5 jaar geleden
    Ik heb ook mijn enkel gebroken op dit moment , maar niemand is daar voor geïnteresseerd omdat te horen of te lezen .
  • Philippe Lecompte

    5 jaar geleden
    Het hospitaal in Estepona is eigenlijk maar een veredelde EHBO. Je kan zelfs nu nog beter naar het hoofdhospitaal van Marbella gaan voor verder verzorging. jaren terug met een goede vriend naar daar getrokken. t was een pure marteling voor hem. schoen aan, schoen af, en uiteindelijk vertrokken. de behandeling in veel bergdorpjes iv een stuk beter.
  • Patrick Huwel

    5 jaar geleden
    Goedele, met je riante loon en bv/parlementarier status wil je waarschijnlijk de grote luxe krijgen. Je hebt de standaard behandeling gekregen en dat is voor madam niet voldoende. Dat beloofd voor haar politieke carriere.
  • ronny cuypers

    5 jaar geleden
    In België hebben we toch ook zon en luxe vakantieverblijven. Bovendien hebben we een uitstekende gezondheidszorg. Peperduur, maar ook steengoed. Waarom naar Spanje trekken?