Vincent Kompany.
Volledig scherm
Vincent Kompany. © rv

Kompany: “Voor match gevoel dat dit scenario kon, maar ik blijf zonder compromissen achter filosofie staan”

AnderlechtNa 13,5 jaar maakte speler-manager Vincent Kompany z’n comeback bij Anderlecht met een nederlaag. “Ik voelde voor de match dat dit scenario mogelijk was”, zei de Prins van het Park. “Maar ik blijf honderd procent achter het voetbal staan waarin we geloven. Mét deze jonkies, geen compromissen.” 

29 reacties

  • J. VAN SCHUERBEECK

    5 jaar geleden
    Als ze zo blijven aanmodderen zullen ze nog moeten vechten om niet te degraderen.
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    5 jaar geleden
    Zij die denken dat Alecht onder Kompany het sprookje van Ajax kan herhalen,zijn dromers.Er lopen in Brussel geen spelers rond van het kaliber van De Ligt,De Jong,Zyech,Tadic,Op De Beek.En de beste tijd van Kompany als speler is jammer genoeg ook stilaan voorbij.En wat gaat Coucke zeggen,als er geen punten volgen? Hein kan er van meespreken.Straks wordt Vincent ook nog analist-anesthesist. .
  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    Davy Van Laecke, die weten dat nog niet, zijn nog altijd met clubke bezig. Dat de ploeg nog jong is, is juist Jean-Pierre Vega, maar die barst van het talent. Een Nederlandse reporter zei vorig jaar dat men binnen dit en een paar jaar met dat gezelschap zal moeten rekening houden, En Nederlanders weten het meestal beter dan onze zelfverklaarde analisten.
  • an vercruysse

    5 jaar geleden
    respect voor kompany,altijd!! hij stopt zich niet weg,neemt zijn verantwoordelijkheid en zal zijn jongens en club altyd verdedigen. Hij neemt de moeilijkste weg,en dat typeert hem. Grote klasse! Geef hem tijd en respect(vooral pers) en hij zal slagen,daar geloof ik zeker in. En Bart Bonero,thx man,zo zijn er weinig,respect
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    5 jaar geleden
    Het soort voetbal dat Kompany wil spelen,zag je de afgelopen jaren enkel bij Barça of ManC.Maar daarvoor heb je topspelers nodig en die zijn er niet.Als ze de volgende match verliezen,wordt het weer achtervolgen en komt er weer druk.Die spelers zijn nog niet bestand tegen druk.Kompany mag zeggen wat hij wil.Dit is geen kritiek,maar een spijtige vaststelling.