© Patrick Hattori

Vrijgezel Peter Van Asbroeck: “Ik zit nu aan één keer seks per week”

Acteur en presentator Peter Van Asbroeck staat binnenkort op de planken met een voorstelling over seks. In Story van deze week geeft hij een inkijk op zijn eigen seksleven.

lbo

“Kwaliteit primeert voor mij boven kwantiteit”, vertelt hij in het weekblad. “Al kan een vluggertje nog altijd.” Van Asbroeck zit nu als single ongeveer aan één keer per week seks. “Liever één keer goede seks dan alle dagen slechte”, zo vindt hij nog.

De acteur is momenteel single, maar hij heeft wel “friends with benefits, vrienden met wie hij tussen de lakens kruipt. “Ik omschrijf het liever als een niet-complete relatie, een warme vriendschap met een zekere loyaliteit.”

Al heeft Van Asbroeck ook al onenightstands gehad, maar echt spijt heeft hij daar dan niet van. “Spijt is een groot woord. Maar wakker worden en denken “wie is dat hier naast mij?”, dat is me al overkomen”.

En hij heeft ook al eens iets gehad met een getrouwde vrouw die haar echtgenoot bedroog, zo lezen we in Story. “Voor mij was het puur seksueel. Maar het was niet zo leuk, want je leeft toch in een zekere leugen. Maar zelf heb ik nooit een vrouw bedrogen.”

In Story gaat Van Asbroeck tenslotte ook nog in op vrijen op bijzondere plekken. “Ik herinner me nog een treincoupé. We hadden onze kleren nog aan en zij zat op mijn schoot. Dat was best wel spannend, want er kwamen af en toe mensen voorbij.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer