Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Hattrick voor Caleb Ewan in Parijs, Egan Bernal wint Ronde van Frankrijk

Tour de FranceCaleb Ewan heeft in een massaspurt de slotrit van de Tour gewonnen. Zijn derde ritzege al in deze editie. Op de Champs-Elysées was de renner van Lotto-Soudal sneller dan Dylan Groenewegen. Egan Bernal is eerste Colombiaan ooit die de Ronde van Frankrijk wint.

9 reacties

  • Fred Debroek

    5 jaar geleden
    @ Guido De hornois, mag ik jou leeftijd weten? je schrijft "Herinner me nog in het verleden er anders aan toe ging en de laatste rit ook flink werdt gereden." Dat zal dan meer dan 40 jaar geleden zijn. De laatste rit is het al meer dan 35 - 40 jaar zoals nu en vroeger zelf nog veel toffer, dan deden de renners pruiken etc...aan en andere zotte dingen.
  • Dirk Van Den Bossche

    5 jaar geleden
    Bernard: de koers beter volgen VDP in 2020 Olympische Spelen Mountainbike en zeker geen klassementsrenner. Remco met rust laten en niet overroopen die jongen
  • Marianne Van Orshagen

    5 jaar geleden
    Proficiat aan de winnaar, maar ook een super dikke proficiat aan al onze Belgische renners, ze hebben het beste van zichzelf gegeven en daar ben ik echt trots op. Alleen vind ik dat Tim Wellens in de bolletjestrui op het podium moest staan in de plaats van Bardet, Tim heeft er zo hard voor gewerkt terwijl Bardet een héél slappe koers gereden heeft.
  • Bernd Vaes

    5 jaar geleden
    Bernal, proficiat. Maar volgend jaar wint misschien Matthieu VDP en het jaar daarop... misschien Remco? En dan? Èen van die drie.
  • Freddy van Puymbrouck

    5 jaar geleden
    Ewan en Groenewegen duidelijk de twee snelsten van het moment en misschien Ewan nu ietsje sneller.Mooi zijn de beelden na de aankomst van de hereniging van Bernal met zijn geliefden. Ik heb het nooit gehad met Sky en de opvolger Ineos maar Bernal heb echt in mijn hart gesloten.Een eenvoudige jongen die geweldig kan fietsen en vooral klimmen!