Simon Mouton Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Simon Mouton Photo News

Onze huisanalist Marc Degryse: “De nederlaag van Anderlecht is een koude douche, maar ik zou niet overdreven panikeren”

Jupiler Pro LeagueOok onze huisanalist Marc Degryse zag hoe Anderlecht vandaag in eigen huis ten onder ging tegen KV Oostende. Een valse start voor Vincent Kompany. “Deze nederlaag is een koude douche, maar ik zou niet overdreven panikeren. En wat ik van Vlap en Verschaeren in de eerste helft heb gezien, was indrukwekkend", aldus Degryse.

13 reacties

  • Roland Lensink

    5 jaar geleden
    Wat is dan "overdreven panikeren"? Je kan toch niet meer panikeren dan panikeren ...
  • André Christiaens

    5 jaar geleden
    Hoe je een wedstrijd speelt heeft geen belang alleen de doelpunten tellen, één meer maken dan de tegenstrever en je wint de wedstrijd. Nu heeft de Var haar werk gedaan en zonder de Var was Anderlecht weeral bevoordeeld geweest.90% van de lijnrechters zijn te traag in het opvolgen van het buitenspel positie, sommige lopen 10 meter achter de achterspelers en kunnen niet zien of het buiten spel het is.
  • Dirk Keizer

    5 jaar geleden
    Anderlecht was top. Hun voetbal was verzorgd met een resem kansen, werkelijk oogstrelend! Of ben ik mis? De pers pakt ze aan met fluwelen handschoenen. Het is, ondanks the prince, een doodgewoon ploegje dat thuis tegen KVO niet kon winnen. Zonder veel toptransferts zal het opnieuw niets worden.
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Inderdaad, dat laf voetbal moet eens afgelopen zijn. Wel klagen dat Frankrijk tijdens het WK zo laf gevoetbald heeft tegen de Rode Duivels, terwijl ze zelf nooit aanvallend voetbal gespeeld hebben. Altijd afwachten op de fouten van de tegenstander. Dat mag, maar niet gaan janken als de tegenstrever het ook doet. Ik mag hopen dat Kompany gaat slagen met dit veredeld jeugd-elftal, eindelijk verzorgd en aanvallend voetbal.
  • David Lievens

    5 jaar geleden
    Eigenlijk heeft kvo niks gedaan... enkel over rsca praten. Wel, ik zal het dan zeggen. Kvo zette hoog druk en dan willen uitvoetballen vereist spelers vh niveau man city of Barcelona. Daardoor vaak foute passes. Kompany wil het niet aanpassen, dan is rsca simpel te verslaan. Zet druk op de achterlijn en ze gaan nog veel verliezen. Kompany is naïef als hij gelooft dat dit goed zal komen.