Donald Trump
Volledig scherm
Donald Trump © AFP

Trump kondigt vertrek aan van hoofd inlichtingendiensten Dan Coats

De Amerikaanse president Donald Trump heeft het vertrek aangekondigd van de coördinator van de nationale inlichtingendiensten, Dan Coats. "Dan Coats stapt op 15 augustus op", meldde Trump via Twitter. Hij bedankte het inlichtingenhoofd voor de bewezen diensten. Of de 76-jarige zelf ontslag nam, dan wel door Trump naar de uitgang werd geduwd, is voorlopig niet duidelijk. Het is een publiek geheim dat Trump niet erg opgezet was met de persoon van Coats.

6 reacties

  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Het gaat er nog op uitdraaien dat alleen Ivanka en Jared nog overblijven.
  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    Wanneer ze binnenkomen, worden stafmedewerkers bewierookt als 'great', 'Yugely intelligent' en 'hard-working'. Eenmaal buitengewipt krijgen ze van hun baas een bijzonder positieve recensie gaande van 'dumb as a rock', 'lazy', ... mee. Ik kan niet begrijpen waarom iemand nog voor deze president wilt werken, patriottisme kent geen (menselijke) grenzen? Turnover onder deze president is gigantisch, niet alleen in het Witte Huis, maar in alle overheidsdiensten.
  • Steve Warson

    5 jaar geleden
    Alle overheidsdiensten in Amerika zijn nu al aan hun 2de of 3de minister sinds Trump aan het bewind is, overal worden draaideuren geplaatst. Iemand die ook maar durft te twijfelen dat de zon rond Trump draait mag vertrekken en plaats maken voor een jaknikker.
  • Danny Weckhuyzen

    5 jaar geleden
    Iedereen die zijn mening niet deelt, wordt buiten gepest of gewipt en vervangen.
  • heinz wolf

    5 jaar geleden
    Straks moet hij zoeken wie en waarom hij als volgende kan ontslagen.