Sven Kums.
Volledig scherm
Sven Kums. © BELGA

Kums haalde niet eens de bank bij Anderlecht, maar een transfer is niet evident

AnderlechtLiever Dewaele of El Hadj. Vincent Kompany zette Sven Kums (31) niet eens op de bank. Maar zomaar vertrekken, da’s makkelijker gezegd dan gedaan.

14 reacties

  • eddy ceulemans

    5 jaar geleden
    Scorend vermogen is er nodig op het middenveld. Vroeger met Vercauteren Haan Coeck Lozano ieder minstens 10 goals per seizoen. Nu staan daar knoeiers als Trebel Kums Zulj maximum 4 goals per jaar... de gevolgen zijn bekend.
  • eddy ceulemans

    5 jaar geleden
    Kums ? Wint geen enkel kopduel , scoort amper 3 a 4 goals per seizoen... ander en beter graag
  • Marcus Camps

    5 jaar geleden
    Ze gaan die nog nodig hebben. Kompany kan die best wel gebruiken een rij voor hem. Jongeren een kans geven is oké, maar een man als Kums kan daarbij toch van goudwaarde zijn.
  • Janssens Paul

    5 jaar geleden
    Kums heeft vorig seizoen tijd genoeg gehad om te laten zien wat hij waard is (was)... Nu zo wat verbaasd komen doen omdat hij naast de kern valt dat is ook heel kortzichtig. En een steengoeie speler zoals Etienne De Bondt hier beweert, dat is Kums misschien geweest bij Gent in het kampioenenjaar... omdat hij daar omringd was met spelers die zich voor hem uit de naad werkte. Dat niveau heeft Sven nooit meer gehaald en zal hij ook nooit meer halen....
  • Rudy Claes

    5 jaar geleden
    Glen Bauwens@ ... correctie als je puntjes op de i zet, Club speelde met 3 belgen en in de 2de helft zijn er nog 3 komen opdraven. En als er inderdaad op korte termijn geen resultaten komen ... moeten ze echt niet zo trots zijn.