AFP
Volledig scherm
© AFP

Klopjacht op Canadese moordverdachten zonder resultaat, politie focust opnieuw op plaatsje waar uitgebrande auto gevonden werd

De Canadese politie heeft een enorme zoekoperatie naar twee jonge moordverdachten rond het afgelegen plaatsje York Landing in de provincie Manitoba afgeblazen. De twee leken zondag bij een afvalstortplaats te zijn gesignaleerd. De focus van de zoektocht is nu terug naar het plaatsje Gillam, 200 kilometer ten noordoosten van York Landing.

8 reacties

  • Peter Buyck

    5 jaar geleden
    Toch bizar dat de politie aankondigt dat ze elk huis gaan bezoeken in een bepaalde regio. Logisch toch dat verdachten en veroordeelden niet zitten wachten tot ze langskomen...
  • Luciano van As

    5 jaar geleden
    Ik vind dat het verdomd lang duurt vooraleer ze deze gasten kunnen strikken ..
  • Bart Mans

    5 jaar geleden
    Bern, ik ben een gamer met een normaal leven, 40 u p.w. werk ik ( kantoor job, goed betaald) dochtertje van 6 en ben gelukkig getrouwd. ik Game al meer dan 20 jaar dagelijks. En ik heb geen zin om mensen neer te schieten of stampen o.i.d. Stop dus met videogames in een slecht daglicht te zetten. Stop jij ook met films kijken dan?
  • Yves Pinoy

    5 jaar geleden
    Ofwel heb ik iets gemist maar in geen enkel artikel over deze zaak staat een uitleg waarom de politie zo zeker zijn van hun zaak en dat het die twee jongens zijn die de moorden hebben gepleegd. Anderzijds, ze leven nog, wonen niet op een onbewoonde planeet, en zouden zich toch wel aanmelden indien ze er niets mee te maken hebben.
  • Steven Degeest

    5 jaar geleden
    Luc Bral, er staat ook nergens geschreven dat Manitoba "klein" is.