© Photo News

Een mogelijke opvolger voor Stijn Vreven? Stijn Vreven!

Het bestuur van Waasland-Beveren heeft even overwogen om terug te komen op de beslissing om Stijn Vreven te ontslaan. Dat bevestigde hij gisteren zelf bij TV Limburg.

jvh

Waasland-Beveren zette Vreven op 28 oktober op straat omwille van de tegenvallende resultaten. De club stond op dat moment veertiende na twaalf speeldagen, met één puntje meer dan de ploeg op de laatste plaats. Vreven werd uiteindelijk vervangen door Cedomir Janevski, al had die aanstelling aardig wat voeten in de aarde.

Het bestuur van Waasland-Beveren schrok namelijk danig van de heisa in de media rond het ontslag van Vreven, en ook binnen de spelersgroep kwam het ontslag van de coach als een grote verrassing. Daarom overwoog de club Vreven toch terug aan te stellen als T1. “Of ik daar op de hoogte van was? Euhm, ja dat kan zijn”, bevestigde de coach aan TV Limburg.

Momenteel staat Waasland-Beveren dertiende in de Jupiler Pro League, met vier punten meer dan rode lantaarn Westerlo. Vreven was intussen in beeld als hoofdcoach bij Antwerp en Lommel United, maar greep twee keer naast de job.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer