De doodsoorzaak van de zwangere vrouw is nog niet bekend. (Illustratiefoto)
Volledig scherm
De doodsoorzaak van de zwangere vrouw is nog niet bekend. (Illustratiefoto) © iStock

Hoogzwangere bestuurster raakt onwel en botst tegen paal: vrouw en baby komen om

Provincie NamenEen zwangere vrouw en haar ongeboren baby zijn gisteren om het leven gekomen in Gembloux, in de provincie Namen. De vrouw werd onwel en botste tegen een lantaarnpaal, meldt L’Avenir.

13 reacties

  • Robert DE REU

    5 jaar geleden
    Veel sterkte aan de echtgenoot en familieleden. En waarom zou die vrouw niet meer mogen rijden, voor sommige mensen stop eens met veroordelen als ik soms commentaren lees, rijverbod voor iemand die te oud is of te jong, of 1 pintje heeft gedronken of medicatie moet nemen stop AUB met die onzin.
  • Caroline Bex

    5 jaar geleden
    Er sterven meer ongeboren baby’s in het verkeer als de moeder geen gordel draagt dan door de gordel zelf... Het grootste risico voor een ongeborene is de dood van de moeder!
  • lindsey clauw

    5 jaar geleden
    Verschrikkelijk
  • Leonarda Van Opbroecke

    5 jaar geleden
    Zo erg. Veel sterkte voor de man, familie en vrienden.
  • Barbara Schotte

    5 jaar geleden
    Het enige wat ze mss beter niet had gedaan voor haar baby was haar gordel niet dragen. Ik dacht dat je daarvan vrijgesteld was na x aantal maanden zwangerschap. Veel sterkte aan de papa en familie. Is zeker zijn verantwoordelijkheid niet! Je bent idd niet ziek als je zwanger bent, voor hetzelfde geld voelde zij zichzelf beter als ze zelf rijdt door het gevoel van controle over de baby's veiligheid