De ochtendspits in Los Angeles, Californië
Volledig scherm
De ochtendspits in Los Angeles, Californië © Reuters

Californië maakt eigen deal met auto-industrie, achter de rug van Trump

De Amerikaanse staat Californië maakt, achter de rug van president Trump om, eigen afspraken met de auto-industrie. Die stemt in met de strengere milieuregels.

11 reacties

  • Marco Maerten

    5 jaar geleden
    Californie is altijd al veel progressiever geweest dan de rest in VS,ook op gebied van socialer beleid en werkbaar werk met eerlijkere winstverdeling tussen werkgever en werknemer.Wat de autoindustrie betreft,laat Belgie zich rollen door deze bedrijven..(politieke postjes als ruil?)
  • Vandaele jiji

    5 jaar geleden
    Maar België kan dat niet... een scheet groot en toch allemaal een auto die tot in het zuiden van frankrijk geraakt met 1 tank (betaald met de tankkaart van de baas). We zouden door onze maat net een voortrekkersrol moeten spelen en vervuilende wagens verbieden. Waarom nog meer dan 1600cc nodig voor in de file te staan? Waarom 120Km/h op Brusselse ring? Waanzin hoe weinig er gedaan wordt!
  • Toran Korshnah

    5 jaar geleden
    Mooi zo. Elke verbetering is nodig.
  • Steve Warson

    5 jaar geleden
    Nog maar eens bewijs dat Trump allengs om meer door de Amerikaanse bevolking die nog wel zelf nadenken, bekeken gaat worden als een soort twitterende Bompa Lawijt, niet meer relevant wegens veel lawaai maar geen beleid.
  • Willy VDH

    5 jaar geleden
    einde van de V8 in zicht?