Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Diesel wordt morgen tikkeltje goedkoper

De maximumprijs voor diesel gaat morgen een heel klein beetje omlaag, zo meldt de FOD Economie. Een liter diesel (B7) mag dan nog maximaal 1,512 euro per liter kosten. Dat is een daling van 0,8 eurocent.

14 reacties

  • Marco Maerten

    5 jaar geleden
    Misschien moeten velen zich eens durven afvragen of ze niet teveel met hun karretje rondrijden voor elke kilometer? Als ze die mentaliteit al eens zouden veranderen,zullen ze wellicht veel meer besparen dan 40 eurocent per volle tank.Vroeger deden veel mensen die afstanden zelfs te voet..gelukkig behoor ik al heel mijn leven tot die laatste.
  • Joske Zeeuw

    5 jaar geleden
    40 cent besparen op 75 euro voor een volle tank. Nou moe, ik ga wachten tot morgen om te tanken. En als ik dan ook nog eens 20 cent op de grond zou vinden is de maand goed.
  • Jef Lois

    5 jaar geleden
    Ze geven ons weer een aalmoes volgende week slaan ze weer het dubbele op. In 2014 ruwe olie 120$ /vat aan de pomp 1,2 euro voor liter diesel nu ruwe olie 58$/vat aan de pomp een liter diesel 1,5. Wie besteeld hier wie ? als je de verrekening maakt zou de diesel 0,6 euro liter moeten kosten
  • Rik Connaerdt

    5 jaar geleden
    Zelfs in Italië, toch een land met een even kwalijke reputatie als het om belastingen gaat, is de diesel goedkoper dan hier. Over de inkopen zwijg ik zelfs, want dan gaat mijn goede humeur er helemaal aan.
  • Rody Franks

    5 jaar geleden
    In Andalusië tank ik aan 0,899 €/liter alstublieft! Bende graaiers.