Boris Johnson wil 110 miljoen euro uitgeven aan advertenties over zijn brexitplan.
Volledig scherm
Boris Johnson wil 110 miljoen euro uitgeven aan advertenties over zijn brexitplan. © Photo News

Boris Johnson wil grootste propagandacampagne sinds WO II

De Britse premier Boris Johnson wil met de grootste propagandacampagne sinds de Tweede Wereldoorlog de bevolking achter zijn brexitplan krijgen. 

8 reacties

  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    110 miljoen euro 'down the drain' om zijn eigen propaganda-praat te kunnen verkopen. Wederom wordt meer aandacht en geld besteed aan Brexit-campagne in plaats van nationale kwesties, dat moet steken bij vele Britten. Benieuwd of hij in zijn advertising zal aangeven welke bedrijven vertrekken, wat de burger moet doen in geval van tekorten (medicijnen, voeding, ...), wat met reizen door Europa (visum, erasmus), douaneplichten, voedselveiligheidsnormen, ... - de oplossing = iedereen kannibaal?
  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Annie Broeckx waarom softies de EU zal nooot toegeven aan het VK en de Engelsen vrezen de No deal meer dan de EU. En als u zegt van niet. Verklaar dan waarom de Britten al 2 keer om uitstel heeft gevraagd.
  • Roland Peeters

    5 jaar geleden
    De softies in Europa kunnen na 31 oktober alleen nog maar de eigen bevolking uitbuiten.
  • René Neeskens

    5 jaar geleden
    BJ wil uiteraard Eire inlijven , kompleet én zonder slag of stoot. Waarschijnlijk botst ie dan op de onverzettelijke Ieren, en dan komt er geweld aan te pas. Niemand wil dat , enkel en alleen een politicus die iets groots op zijn historisch palmares wil hebben staan. Dat daarbij, bij een echte confrontatie, duizenden doden zullen vallen, zal hem Downingstreetworst wezen.
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    Dat Ierland maar op past met Boris ! Hij is bekwam om Ierland terug intelijven, hij is ook in de pockt van Poetin !