Nicolas Lombaerts.
Volledig scherm
Nicolas Lombaerts. © BELGA

Oostende wil contract Lombaerts ontbinden in ruil voor vergoeding van 300.000 euro

KV OostendeKV Oostende stuurt Nicolas Lombaerts (34) naar de B-kern. De club wil het contract van de dure verdediger ontbinden in ruil voor een verbrekingsvergoeding van 300.000 euro. Lombaerts, die het drievoud verdient, gaat daar niet op in.

53 reacties

  • Sjonny Martero

    5 jaar geleden
    900 000 euro inruilen voor 300 000? Dat is hun vraag hé? Niet te geloven. Dan beter nog een jaar in B-kern. Carrière is nu toch voorbij. Contract is contract. Wie zou nu 600 000 weggeven in dit geval? Clubliefde? En op een zijspoor geplaatst?
  • domien deschutter

    5 jaar geleden
    Waar is Anderlecht nu om m binnen te halen.
  • Olivier Van de voorde

    5 jaar geleden
    Kvo fans zijn vrienden,. Maar met Orlans aan het roer gaat de club verdwijnen. Kijk wat er vroeger met eendracht Aalst is gebeurd..!!!!
  • Guido Volkaerts

    5 jaar geleden
    Was Lombaerts niet de miskoop van het jaar...??? Met veel tamtam binnengehaald voor véél te veel geld en dan bleek dat hij achterin de blunders opstapelde en al snel op de bank mocht plaats nemen... Aan welke blinde gaan ze die nog verkopen...???
  • JOCHEN THIJS

    5 jaar geleden
    Waarom nam Couke hem niet mee naar Anderlecht,dan kon men met Company en Lombaerts tenminste op papier een fatsoenlijke verdediging opstellen,Couke is de enige schuldige ,hij was diegene die Oostende in een lastig parket bracht door zo'n zwaar contract te geven aan Lombaerts,misschien moeten journalisten eens zo'n vraag durven stellen aan Prins Carnaval.