VIDEO. Rockband en kerkkoor coveren Willy Sommers en De Romeo's

Het Schlagerfestival staat elk jaar garant voor enkele leuke reclamespots en dat is voor de editie van 2017 niet anders. Zo zien we in twee promotiefilmpjes hoe een rockband 'Als een leeuw in een kooi' van Willy Sommers covert en hoe een kerkkoor 'We gaan weer feesten' van De Romeo's onder handen neemt.

tomas

“Het is het derde jaar op een rij dat we uitpakken met een opvallende spotcampagne voor ons festival. We hebben de voorbije jaren gemerkt dat mensen onze filmpjes massaal liken en sharen via de social media. Onze bezoekers vooraf in de juiste sfeer brengen aan de hand van opvallende campagnebeelden, dat is het opzet en daarin zijn we met een rockband en een Gregoriaans kerkkoor glansrijk geslaagd”, klinkt het bij de organisatoren.

Willy Sommers en De Romeo's reageren enthousiast op de nieuwe versies van hun nummers. “Schitterend wat ze gedaan hebben met ons liedje. Verrassend, maar het liedje blijft ook in zo’n versie lekker overeind. Heerlijk toch”, klinkt het bij het trio.

Het Schlagerfestival 2017 vindt plaats op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 maart én op zaterdag 1 april in de Ethias Arena in Hasselt. Naast Willy Sommers en De Romeo’s zijn ook Laura Lynn, Lindsay, The Lynn Sisters, Matthias Lens, Yves Segers, Jo Vally, Sasha & Davy, Johan Verminnen, Umberto Tozzi en presentator Kürt Rogiers van de partij. Meer info en tickets: www.hetschlagerfestival.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer