Paul Magnette.
Volledig scherm
Paul Magnette. © Photo News

Magnette (PS): “Regeren met N-VA is geen optie”

Regeren met de N-VA is nog steeds geen optie voor de PS. Dat heeft PS-kopstuk Paul Magnette vandaag gezegd na het partijbureau van de Franstalige socialisten.

193 reacties

  • Erik Claessens

    5 jaar geleden
    Ach, PS toch. Eén verzameling corruptie. Een schandvlek in het politieke landschap. Praatjes voor de tribune, meer niet.
  • Mady Vermeulen

    5 jaar geleden
    Jo Bosman, de PS was geen 4,5 jaar maar decennialang ononderbroken aan de macht en word al jarenlang, jaarlijks, met vele miljarden Vlaams geld gesponsord, maar nog steeds is de toestand van de regio waar de PS al die jaren de lakens uitdeelde vergelijkbaar met Griekenland. Bovendien volgt het ene corruptieschandaal het andere op bij de PS. Wedden dat met de PS regeren wél een optie is voor jou?
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Zo snel mogelijk Vlaamse onafhankelijkheid.Weg met deze dictator.
  • vanaeken jokke

    5 jaar geleden
    Tom Faes staat te springen om nog meer belastingen en transfers te betalen aan de Walen.En hij vraagt zich dagelijks af hoe komt dat 143 euro per persoon per maand.5 miljard hebben de Walen meer nodig uit de sociale zekerheid dan de 6 miljoen Vlamingen.80% van de boetes en overtredingen worden naar het zuiden doorgestort.En sluwe Elio zal zo nog wel enkele inkomsten uit Vlaanderen laten overhevelen slaap rustig verder Tommeke het is allemaal de schuld van De Wever.
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    Pieter Van Ceunebroeck , Brussel gaat naar Wallonië en een groot deel van de Brusselse rand ook !