Ross en Callum hadden het op Ibiza prima naar hun zin.
Volledig scherm
Ross en Callum hadden het op Ibiza prima naar hun zin. © Facebook

Twee maten gaan “rustig pintje drinken” op café, ze eindigen 1.600 kilometer verderop op Ibiza

Rustig wat pintjes drinken in de lokale Britse kroeg: meer waren Ross Tyson (21) en Callum Cook (22) niet van plan. Uiteindelijk zouden ze het vliegtuig nemen en op Ibiza 27 uur lang de bloemetjes gaan buiten zetten. Koffers pakken? Niet nodig. Hun paspoort, een heuptasje en de kleren die ze droegen volstonden ruimschoots.

21 reacties

  • Carlo Verstappen

    5 jaar geleden
    Je bent jong en je wil wat, prachtig toch.
  • Dirk De Buyst

    5 jaar geleden
    Ja, fantastisch! In mijn zotte jaren heb ik met twee vrienden geprobeerd al liftend de kust te bereiken vanuit Antwerpen. Verder dan Sint-Niklaas zijn we niet geraakt, kregen nog een boete van de rijkswacht omdat we op de pechstrook van de snelweg liepen en sliepen onder een brug. ‘s Anderendaags zagen we grijs van het betonstof en begon het te regenen. We probeerden verder te liften maar niemand nam ons mee, uiteraard. Dan maar naar het station de trein naar huis genomen. Maar wat een lol!
  • Laurent Jay Jonas Laurent

    5 jaar geleden
    Why not, ze overvallen toch geen bank?Ze genieten gewoon van het jong leven . Toch niets mis mee? Ik had dit ook gedaan :)
  • Nicole Serneels

    5 jaar geleden
    Stomme gasten. Typische Engelse toeristen in Spanje
  • krista notelaars

    5 jaar geleden
    Hij had gzegd tegen zijn moeder om op de hond te letten die heeft hij dus aan zijn lot overgelaten, geen verantwoordelijkzin hij vertrek gewoon en de rest kan stikken.