Beeld van het protest van de veganisten
Volledig scherm
Beeld van het protest van de veganisten © Multivision Federal

Demonstrerende veganisten aangevallen door Argentijnse cowboys

Argentijnen houden van vlees. Heel veel vlees. Dus wie op de grootste agrobeurs van het land komt demonstreren tegen dierenleed hoeft niet op een warm welkom te rekenen. Dat ondervonden maandag 40 veganisten toen zij werden aangevallen door de aanwezige cowboys.  

18 reacties

  • Lieven Vermandere

    5 jaar geleden
    Er is niemand in de wereld die gaat demonstreren dat je meer vlees moet eten.....doe dan ook niet het omgekeerde. Iedereen kan dit voor zichzelf uitmaken.
  • Nick Peeters

    5 jaar geleden
    iedereen mag zijn eigen cultuur toch behouden, je mag je mening hebben maar je moet die niet opleggen aan een ander en dit proberen veganisten en milieu jongens steeds te doen maar van hun moet je afblijven,
  • johan De Coninck

    5 jaar geleden
    Heerlijk! Zoals hun steak trouwens.
  • Kurt Winkelmans

    5 jaar geleden
    Minder vlees eten is de boodschap. Gelukkig zijn er meer en meer mensen die of geen vlees meer eten of 1 of 2 stukjes vlees per week eten van gezonde op een humane manier grootgebrachte gezonde beesten. Dan mag de prijs ook wat hoger zijn. Er is gelukkig verandering op komst. Maar nog veel werk aan de winkel.
  • leppens victor

    5 jaar geleden
    Ik hou van vlees,maar ik hou er nog meer van dat de dieren waar het om gaat een snel,zéér snel einde kennen,met veel aandacht voor het transport,dat ten allen tijde zó kort mogelijk moet zijn en dat natuurlijk elke ,,godsdienstige,,invloed op het slachtproces,van welke hoek ook,totaal onaanvaardbaar is. Ik wil graag een beduidend stuk meer betalen voor mijn vlees als aan deze normen voldaan word. mvg.