Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Tamara, de vrouw van Pieter Aspe, wordt letterlijk ziek van alle kritiek: “Siska Schoeters noemde me tot drie keer toe een golddigger”

ShowbizzPieter Aspe (66) en Tamara Hanegraaf (52). Drie maanden na hun kennismaking stapten ze al in het huwelijksbootje, zonder scheiding van goederen. “Pieter wilde dat zo”, zegt Tamara in Dag Allemaal. “Ik zit echt niet achter zijn geld aan.” Dat velen daar serieus aan twijfelen, is zij grondig beu.

54 reacties

  • Elle Devee

    5 jaar geleden
    Wel mevrouw Aspe. Als u eens wat meer moeite zou doen om de mensen te leren kennen in plaats van ze in de boekskes te schofferen zou u dat al veel helpen. Uw gebruik van het woord boer als scheldwoord getuigt ook van zeer veel arrogantie en gebrek aan respect voor de landbouwers. Ciska zou misschien wel eens gelijk kunnen hebben.
  • jenny charels

    5 jaar geleden
    Mensen boeren noemen, enkel maar als scheldnaam is gewoon een bewijs van misplaatste arrogantie. Dat deze arrogante hoogartige vrouw een golddigger wordt genoemd door Siska Schoeters is anderzijds niet totaal onbegrijpelijk. Hoewel Schoeters niet direct als de meest intelligente en meest verfijnde kan beschouwd worden, zou het kunnen dat ze er hier toch niet te ver naast zit. Door haar arrogante houding provoceert de Kempische zogenaamde "golddigger" dusdanig om dergelijke reacties.
  • Monique Verkuringen

    5 jaar geleden
    Tamara geniet van jullie samen zijn.Leg de rest naast je neer,
  • Louis Bouduin

    5 jaar geleden
    Ik zou hier op zijn Trumphs op kunnen antwoorden, dat u altijd kunt terug gaan indien het u hier niet bevalt. Maar zelf vriendelijk zijn, en niet zo meteen laten merken, dat u de mensen niet moet voordat u ze kent, zal al helpen. Ik woon hier 45 jaar. De meeste mensen zijn zeer aardig (al zijn ze totaal anders dan in mijn afkomst in de Maasvallei in Limburg). Maar toch. Doe de moeite om ze te leren kennen en u zult vele aardige, vriendelijke, behulpzame weg op uw pad ontmoeten.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Niemand houd haar tegen om terug te verhuizen of wil Pieter dit niet? En aan de West-Vlaming haters: niemand verplicht u om naar hier te komen! Ikzelf reis wel graag het land rond want er zijn overal mooie plaatsjes en vriendelijke mensen zelfs in de grote steden! Wat onvriendelijke mensen betreft: mensen die graag hun job doen zijn altijd vriendelijk tenzij je zelf het beest uithangt! Die die hun job nt graag doen zouden beter iets anders zoeken! je houd dit geen 42jr vol!