Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Astrid Coppens keert in oktober terug naar L.A.: “Definitief in België blijven is niet aan de orde”

Showbizz“Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest”, zegt Astrid Coppens (36) in Dag Allemaal. Een maand na de bevalling is ze terug aan het werk, maar dochtertje Billie-Ray zit voortdurend in haar gedachten. “Mijn ouders zijn zo trots op hun eerste kleinkind. Dat is zo mooi om te zien!”

14 reacties

  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Schandalig, het excuus dat ze bij haar familie wilde zijn is larie, ze had ze evengoed naar de USA kunnen laten komen. Maar bevallen in een openbaar ziekenhuis in Amerika is haar niet goed genoeg en een privé ziekenhuis kost handen vol geld. Dus komt ze hier de regels opleggen met haar ster allures
  • Ludo Wouters

    5 jaar geleden
    Ze doet niet meer of minder dan Albert en Paola. Die gaan ook heel het jaar op reis, maar wanneer ze ziek zijn kunnen ze niet rap genoeg naar België terug keren. Een reisverzekering kan Albert met zijn pensioen van 900.000 euro / jaar niet betalen.
  • Eric Servaes

    5 jaar geleden
    Zij heeft het recht te bevallen waar zij wil. Als ze sociale bijdrage betaalt in België is dit normaal. En indien niet moet ze de kosten uit eigen zak betalen. Dus ... who care s ??
  • Hugo Verlot

    5 jaar geleden
    Kan terug opgenomen worden in het fake wereldje.
  • inge vander wielen

    5 jaar geleden
    Schande wat ik hier als reacties lees . Het zal Astrid heus niet alleen zijn die hier komt bevallen en bij haar famile wil zijn .