Eden Hazard.
Volledig scherm
Eden Hazard. © AFP

Wéér een nederlaag voor Eden Hazard en Real Madrid in de voorbereiding: Tottenham straft defensieve blunder af

Buitenlands voetbalNieuwe episode in de slechte voorbereiding van Eden Hazard en Real Madrid. ‘De Koninklijke’ ging nu ook tegen Tottenham Hotspur onderuit in de Audi Cup met 0-1. Harry Kane scoorde het enige doelpunt na een blunder in de verdediging van de Spanjaarden. Ook Hazard presteerde ondermaats. Kleine kanttekening: Real keerde amper 48 uur geleden terug uit de VS en Canada. De jetlag was dus nog niet verteerd. 

14 reacties

  • Christiaan Vlaeminck

    5 jaar geleden
    Hazard is inderdaad de meest overroepen speler die er is.
  • Meert Dominique

    5 jaar geleden
    Waar is waar, Hazard heeft maar 25% van de pretentie van Ronaldo. Wat mij opvalt, telkens op het einde van de competitie klagen de grote clubs over het aantal wedstrijden (clubs + interland) die hun spelers moeten spelen maar ipv een degelijke voorbereiding van de competitie met training en rust vliegen ze van continent naar continent om vetbetaalde pseudowedstrijden te spelen. Fout van de supporters natuurlijk, de laagste vorm van leven op aarde voor de consument en de amoebe.
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Super van Tottenham mooie overwinning
  • Diederik Damen

    5 jaar geleden
    Alle gouden generatie spelers zijn ondertussen op hun retour en eerlijk gezegd zie ik niemand uit de jeugd aankomen die die schoenen gaat kunnen vullen. Ik vrees dat de RD weer een paar magere jaren tegemoet gaan, maar ja dat is nou eenmaal voetbal
  • Steven Hams

    5 jaar geleden
    De prijzen worden aan de meet uitgedeeld en het is echt nog ver hoor