Hans Verbeke
Volledig scherm
© Hans Verbeke

70 maanden cel voor beruchte tafelschuimster: “Zonder geld kan ik mijn leven niet beteren”

Nadine Willems, de beruchte tafelschuimster die al 26 veroordelingen en 92 maanden cel (waarvan 61 effectief) op haar naam had staan, heeft van de rechter in Kortrijk nog eens negen maanden effectief erbij gekregen. De vrouw verscheen voor het eerst geboeid voor een rechter. Ze gaf een ongeïnteresseerde indruk, maar liet merken dat ze het niet eens was met de straf. “Ik kan niet anders. Zonder geld kan ik mijn leven niet omgooien.”

157 reacties

  • JULIEN SCHROEDERS

    5 jaar geleden
    Die persoon heeft eerder Bijstand dan dit, noem die straf maar wereldvreemde gerechtszotheid, de rechters zijn blijkbaar even wereldvreemd dan onze politiekers ... mooi zooitje samen voor een keer dat ze niet alles Seponeren en klagen over te kort aan vanalles Zouden ze zich bij deze dwaasheid moeten schamen en ontslag nemen AMEN
  • Marianne Vanwynsberghe

    5 jaar geleden
    ze hebben haar wel al hulp aan geboden van het ocmw en ook dagelijks eten. maar ze heeft gezegt ze geen hulp nodig heeft en het eten van het ocmw niet lekker is. niet naar het nieuws gekeken? ze heeft psychische hulp nodig
  • peter destoop

    5 jaar geleden
    komt er nog bij dat ze nu in de gevangenis haar eigen kleren moet blijven dragen ....
  • Otto-Jan Rongewaard

    5 jaar geleden
    70 maanden effectief voor een paar croque monsieurs. Als je de fiscus of de medemens voor miljoenen oplicht, krijg je hooguit een voorwaardelijke straf. Wereldvreemde rechters!
  • Eva Munet

    5 jaar geleden
    Deborah Wehrens ik denk dat het net omgekeerd is, iedereen maakt wel miserie mee in het leven en sommige mensen zelfs heel hard en meermalig, maar hoe komt het dan dat ze niet allemaal zoals haar zijn?