© Isopix

Kanye West mag ziekenhuis nog steeds niet verlaten

Kanye West verblijft na bijna een week nog steeds in een ziekenhuis in Los Angeles nadat hij werd opgenomen wegens oververmoeidheid. Naar verluidt zou hij nog deze week het ziekenhuis mogen verlaten, maar vrouwlief Kim Kardashian wijkt alvast niet van zijn zijde.

flb

Onlangs kwam nog het bericht dat Kanye West naar huis zou mogen gaan onder begeleiding van zijn arts nadat hij een week geleden helemaal was ingestort na aanhoudende vermoeidheid. Vandaag kwam echter het bericht dat hij voorlopig opgenomen blijft. Uit een verklaring van het ziekenhuis in Los Angeles blijkt namelijk dat hij "nog niet stabiel genoeg is".

Ondertussen zou zijn vrouw Kim Kardashian zowat aan zijn ziekenbed kamperen en hem zelfs te eten geven. Volgens US Weekly heeft het gezin dan ook Thanksgiving doorgebracht op zijn kamer en verlaat Kim hem alleen om bij de kinderen te zijn. Een bron dichtbij de familie zegt dat Kim besefte dat Kanye zo niet kon blijven doorgaan. "Ze blijft de hele tijd bij hem in het ziekenhuis." Daarom heeft Kim volgens TMZ ook even haar plannen on hold gezet. "Ze is een ongelofelijk toegewijde echtgenote", klinkt het nog. De opnames voor het realityprogramma 'Keeping Up with the Kardashians', waarin Kim en Kanye een belangrijke rol spelen, zijn voorlopig opgeschort tot het einde van het jaar.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer