Het stadsaanzicht van Londen met de karakteristieke huizen. De huizenprijzen stijgen al even niet meer in Groot-Brittannië vanwege de onzekerheid rond brexit.
Volledig scherm
Het stadsaanzicht van Londen met de karakteristieke huizen. De huizenprijzen stijgen al even niet meer in Groot-Brittannië vanwege de onzekerheid rond brexit. © ANP

Britse huizenprijzen stijgen niet meer dankzij brexit

buitenlandDe stijgende huizenprijzen in Groot-Brittannië zijn tot stilstand gekomen. Dat zou komen door de onzekerheid die het vertrek uit de Europese Unie met zich meebrengt, laat hypotheekverstrekker Nationwide aan persbureau Reuters weten. 

6 reacties

  • robrecht Peeters

    5 jaar geleden
    maar nog steeds zeer hoog zoniet de kans in het licht van een no-deal Brexit wat zou betekenen een off-shore naast de deur. De EU stelt zich dan best ook wat pragmatischer op want de factuur zou kunnen oplopen en de EU continent banken zullen nog in slechtere papieren geraken.
  • Willem Van Kalsteren

    5 jaar geleden
    Ik geloof er niets van, trouwens een stabilisering van de huizenprijzen zal geen meerwaarde zijn als de pond aan waarde verliest en mensen dan toch weer in vastgoed gaan investeren omdat dit op lange termijn altijd opbrengt.
  • Rody Franks

    5 jaar geleden
    Zie je wel, brexit heeft alleen maar voordelen.
  • Wim Eggermont

    5 jaar geleden
    Eindelijk normale prijsstijgingen.
  • p. devillé

    5 jaar geleden
    Goede zaak voor de gewone britse mensen.En een harde brexit zal dat op termijn ook zijn.