rodanya
Volledig scherm
rodanya © SBS

‘Temptation’-Rodanya onthult: “Morgan is de vader van mijn kind”

ShowbizzNa hun deelname aan ‘Temptation Island’ gingen Rodanya en haar vriend Morgan uit elkaar. Maar nu blijkt dat ze toch een kind hebben samen, dat vertelt Rodanya in haar vlog.

18 reacties

  • bart verloy

    5 jaar geleden
    Hmmmm, hoe kan die nu weten wie de vader is ,? Als je op die haar neus duwt gaan haar benen open .
  • CATHY PIETTE

    5 jaar geleden
    Een kind kan je ook alleen opvoeden hoor jare er alleen voor gestaan met men oudste zoontje en nog steeds geen spijt van hebbe een hele sterke band en geen enkele pluspapa zal die stuk krijge mijn zoontje is nu 8 jaar en heeft nu wel zen pluspapa maar mama blijfd zijn nummer 1 en omgekeerd ook ook met de 2 de zoon is dit het geval van blijde kindere is de papa weg gegaan toen ik zwanger was
  • Rudy De bakker

    5 jaar geleden
    Hahaha, alles wat van het programma' temptation marginaal " komt is gewoon,,,,, marginaal. Kijk naar al deze deelnemers !!
  • Peter Berg

    5 jaar geleden
    Is even in de schijnwerpers staan dan echt belangrijker dan zelfrespect ? Uiteraard, anders neem je niet deel aan dergelijke programma's. Trouwens, ze zal niet zomaar alimentatie kunnen krijgen als hij het niet erkend. Ze zal een lange (dure) juridische weg moeten afleggen, denk maar aan Albert II.
  • Regine Tytgat

    5 jaar geleden
    Geert Jonckheere, jij noemt vrouwen die verleiden hoeren. Hoe noem je de mannen die verleiden? Kijk, ik noem zowel mannen als vrouwen verleiders. Waarom ze nu dat nieuws uitbrengt, dat zijn onze zaken niet. Ik kijk niet meer naar dit programma, 1 keer was genoeg. Regine Tytgat