Hamza bin Laden
Volledig scherm
Hamza bin Laden © EPA

Amerikaanse topambtenaren: “Zoon van Osama bin Laden is dood”

buitenlandDe Verenigde Staten hebben inlichtingenrapporten waarin staat dat Hamza bin Laden, de zoon van al-Qaida-leider Osama bin Laden, dood is. Dat zeggen drie Amerikaanse topambtenaren, zo meldt NBC News. Het is onduidelijk waar en wanneer hij zou zijn overleden. 

29 reacties

  • Geert Vermeiren

    5 jaar geleden
    Zo doorzichtig, het doel van de Amerikanen is overal vijanden creëren om hun gigantische uitgaven aan hun leger te rechtvaardigen.
  • Guido Pintens

    5 jaar geleden
    Karel Tichmann weet dat de United States Armed Forces Osama bin Laden gelikwideerd hebben onder Obama. Iemand waar hij een hekel aan heeft. Maar nu verkondigen dat diezelfde Forces zijn zoon hebben vermoord ... geen enkel bewijs van, want anders zou hij die pluim zeker op Trump's kop hebben gezet
  • najima El jalti

    5 jaar geleden
    @ Ronny Van De Wal ik had het niet beter kunnen zeggen, Verenigde Staten is de kiem van de miserie die wij nu en nog meer zullen hebben en allemaal uit machtzucht.
  • Jean De Grande

    5 jaar geleden
    Hier noemen ze het berechten van een terrorist dus een terreurdaad. Ik zou eens een onderzoek doen naar banden met terroristen.
  • Charlotte De greef

    5 jaar geleden
    Laat het ons hopen!!! Aan dergelijke monsters met boeventronie en compleet gebrek aan verstand en menselijkheid heeft de wereld geen behoefte. Zo lopen er jammer genoeg al veel teveel!