.
Volledig scherm
. © rv

Nieuwe jackpot voor Club Brugge: Danjuma tekent voor vijf jaar bij Bournemouth

Club BruggeNieuwe jackpot voor Club Brugge. Arnaut Danjuma tekent een contract voor vijf seizoenen bij Bournemouth. Met de transfer is een bedrag  van 18 miljoen euro gemoeid. Gisteravond legde Danjuma met succes zijn medische tests af. Het geld van Danjuma zal wel niet gebruikt worden voor de komst van Jean Butez (24). Moeskroen vraagt 6 miljoen voor zijn doelman. Te veel, vindt Club.

51 reacties

  • didier de coster

    5 jaar geleden
    gisteren een zeer goed brugge gezien ook al was stvv zwak , brugge goede looplijnen en goede spelers , kampioen in de maak ; aagentfan van geboorte
  • Kevin Noël

    5 jaar geleden
    Tzit blijkbaar diep bij Kristof van ossel. Jullie hebben 11 jaar met ons gelachen maar kijk nu eens waar u ploegske zit vorig jaar pas 6de en geen geld voor een deftige spits. Je kan er niet omheen dat Club goed werk levert de laatste jaren.
  • LUC HUON

    5 jaar geleden
    Een speler komt van NEC is na zes maand het tiendubbel waard, speelt daarna nauwelijks , geen probleem waarde nog eens quasi verdubbeld. Zijn dit de nieuwe technieken om de financial fair play te ontwijken? Dit heeft niets meer te maken met goede scouting maar met verdoken kapitaalinjecties.
  • Danny De Clerck

    5 jaar geleden
    @ vanossel : duidelijk fanatiek. Nu elke normale Anderlechtsupporter sterretjes ziet , zie jij enkel die van 100 jaar oud op hun truitje, waarvan een paar gekocht en over Europees Nottingham gaan we maar zwijgen zeker ? Is het zo moeilijk toe te geven dat het bergafwaarts gaat ? Het is die blindheid die bij het bestuur gezorgd heeft dat je door verschillende Belgische ploegen voorbijgestoken bent op alle gebied. Zelfs zonder sterretjes op de trui.
  • Jos Vangeel

    5 jaar geleden
    Ik versta dat niet. Voetballers die hun Belgische succesclub verlaten voor een degradatiekandidaat uit de Premier League of Serie A. Hans Vanaken is slimmer die verkiest Club Brugge boven Aston Villa!!!!