Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/iStockphoto

Deze 4 vrouwen daten met een (veel) jongere man: “Het klopt niet dat jongere mannen te weinig ervaring hebben in bed”

Priyanka Chopra en Nick Jonas. Susan Sarandon en Jonathan Bricklin. Cameron Diaz en Benji Madden. In Hollywood zien we vaker dat vrouwen daten met een jongere man. Maar in het echte leven rust er toch nog een taboe op. Dat blijkt ook uit een nieuw internationaal onderzoek van Dating.com. Hoog tijd om een einde te maken aan de stigmatisering. 4 ‘cougars’ - al nemen ze dat woord zelf niet graag in de mond - aan het woord. 

8 reacties

  • Jean Emare

    5 jaar geleden
    Het ligt hem vooral dat deze vrouwen weten hoe de muis werkt, initiatief nemen en niet zozeer aan dat jonge geweld. Btw.. mijn partners zijn gemiddeld 10-15jaar jonger. Anders lijkt het of ik met mijn moeder van bil ga.
  • Rose Dekeyzer

    5 jaar geleden
    Ik 36 mijn partner 28. Niks mis mee, en neemt zijn taak als pluspapa zeer goed op. Beter dan mannen die ouder zijn dan mij... Bijna 2jaar samen en beide nog steeds gelukkig
  • marc vandecauter

    5 jaar geleden
    deze vrouwen zijn nog niet in de menopauze en rond de veertig doe er nog eens 10 a 15jaar bij ' en ik denk dat zonder te betalen of er redelijk warmpjes er in zitten de blaadjes veel minder groen zullen zijn.Sorry dames dit is redelijk realistisch vermoed ik en gun zeker jullie geluk.
  • mike milan

    5 jaar geleden
    Als die man 50 is, neemt hij wel een groen blaadje.Tenslotte doet ieder met zijn leven wat hij wilt.
  • Eddy Gysbrechts

    5 jaar geleden
    Rond mijn 21 ging ik niet in op de vraag van oudere dames ,maar vanaf men 25 dacht ik waarom niet. Deze dames houden het simpel een praatje,etentje en een paar uurtjes intimiteit. Niet altijd in dezelfde volgorde,was een best fun&liefdevolle periode.Heb er vriendinnen voor het leven aan over gehouden.