Ben van Beurden, topman van Shell
Volledig scherm
Ben van Beurden, topman van Shell © REUTERS

Topman van Shell: “Wij steunen klimaatactivisten”

Shell staat helemaal achter de eisen van klimaatactivisten voor duurzame energie. Shell-topman Ben van Beurden vindt dat er veel te weinig wordt gedaan om de opwarming van de aarde tegen te houden. 

19 reacties

  • Geert Tamsyn

    5 jaar geleden
    René Lenaerts, nog nooit van CO2-filters gehoord?
  • John Stahl

    5 jaar geleden
    De moraal van dit verhaal. "Luister naar mijn woorden, maar kijk niet naar mijn daden." Ook BP wil zich een groen imago toedienen terwijl ze lustig blijven verder vervuilen. Je hoeft maar hun logo te bekijken. Alles wat ze zogezegd doen om de wereld beter te maken is boerenbedrog om de niet geinformeerden te misleiden.
  • Marco Maerten

    5 jaar geleden
    Dan komt er eindelijk eens een brandstofconcern met een bijzonder positief voorstel..voor velen hieronder is het nog niet goed..vooral omdat men wellicht het artikel niet volledig of begrijpend heeft gelezen.
  • Martin Meuris

    5 jaar geleden
    Hoe hypocriet is met dat niet, Shell heeft jaren dik geld verdiend met zijn olieproducten en medeverantwoordelijk voor de vervuiling en ondergang van de aardbol maar ze zijn pro klimaatactivisten, je moet maar lef hebben om zo een onzin te vertellen.
  • RENE LENAERTS

    5 jaar geleden
    Als de meeste groene idioten alle kerncentrales willen sluiten tegen eergisteren zit Shell inderdaad op rozen met het leveren van gas. Dat het voor een gelijk aantal calorieën evenveel CO2 uitstoot willen ze echter niet waar hebben.