BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Zoveel tv-geld vingen eersteklassers vorig seizoen: Club Brugge grote slokop

Belgisch voetbalVicekampioen Club Brugge strijkt van de tv-rechten van vorig seizoen met 8,05 miljoen euro het grootste deel van de koek op. Dat meldt l’Avenir. Die hoge inkomsten heeft blauw-zwart vooral te danken aan zijn regelmaat in de voorbije vijf seizoenen.

5 reacties

  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Voetbal is alleen nog " geld geld " ... En eerlijk verdeelt net als in de politiek ... Schandalig eh !
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    Dus waarom kan de sociale zekerheid niet aangepast worden en een deel van de gigantische politiekosten niet aangerekend worden. Amok makende hooligans moeten maar de rekening betalen, het zal rap gedaan zijn.
  • Steven De Clerck

    5 jaar geleden
    Weeral eens een bewijs van hoe oneerlijk het er in het voetbal aan toegaat. Waarom krijgt niet elke ploeg evenveel? Hoe kan je nu nog concureren? Zonder kleintjes ook geen grote ploegen!
  • Walter Mertens

    5 jaar geleden
    En wij maar naar kinderachtige herhalingen van 40 50 jaar geleden kijken. En al die andere ontzien. Maar alez ik kijk ondertussen geen 1. Canvas. Vtm of Q2 nimeer
  • Johan Vervoort

    5 jaar geleden
    Hoeveel procent gaat daarvan om de beveiligingskosten van politie te vergoeden en hoeveel voor de belastingen, of geld dat enkel voor de gewone mens en niet voor het brood en spelen