Hendrik Van Crombrugge in het shirt van Anderlecht.
Volledig scherm
Hendrik Van Crombrugge in het shirt van Anderlecht. © Photo News

Anderlecht maakt transfer Van Crombrugge officieel, doelman tekent voor vier jaar

AnderlechtDe transfer van Hendrik Van Crombrugge naar Anderlecht is helemaal rond. De doelman was vandaag op Neerpede, het oefencomplex van Anderlecht. Van Crombrugge werd er in een shirt van paars-wit gefotografeerd aan de zijde van zijn manager Gunter Thiebaut, Michael Verschueren (sportief manager Anderlecht) en Pär Zetterberg, de assistent-trainer bij Anderlecht. De keeper tekende een contract voor vier seizoenen.

12 reacties

  • Glenn Polfliet

    5 jaar geleden
    Hele goeie keeper al jaren
  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    op nog 3 plaatsen moet er zeker nog een versterking komen en dat is rechtsachter, verdedigende middenvelder (stofzuiger) en spits. dan komt het wel goed met deze kern. Bakkali, Milic, Trebel, Kums, Didillon, Saief, Makarenko, Sa, Lawrence en mindere mate Chipciu verkopen niet verhuren. van de jongere zou ik er 3 verhuren naar een 1B ploeg die de top speelt voor speelminuten. Sanneh zou ik houden en Adzic ook 2 spelers die je nog kan kneden.
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Alé de schooiers hebben dan toch eens iets gekocht ipv gehuurd. En het zal waarschijnlijk nog een goeie transfer zijn ook. Alleszins een betere dan de onze.
  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Het is tegenwoordig al Anderlecht wat de klok slaat, is er maar 1 ploeg in 1A, waarom geeft men niet iedereen evenveel aandacht.
  • Herwig Depoorter

    5 jaar geleden
    Zeer goede aankoop. Ik ben geen supporter van Anderlecht maar de vijf gedane aankopen zijn m.i. stuk voor stuk versterkingen. De analisten die Anderlecht met Kompany reeds begraven hebben, zouden op het einde van deze competitie wel eens ongelijk kunnen krijgen.