Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken.
Volledig scherm
Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken. © REUTERS

Jonge Tom Van Grieken bracht hulde aan "grootse" neonazi

Een 'grootse man'. In 2005 bracht huidig Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken hulde aan de pas overleden Bert Eriksson - wellicht de beruchtste neonazi van Vlaanderen. Dat schrijft De Morgen vandaag.

136 reacties

  • johan vankeirs

    5 jaar geleden
    Wat doet het er toe wat we allemaal uitgespookt hebben als we jonger waren.Het is het heden dat telt en daar moet rekening mee gehouden worden.Laat de oude koeien maar in de put zitten en leef vandaag!
  • Karel Vanormelingen

    5 jaar geleden
    Bervoets en bij cdnv ovld en Spa zitten oud vuers die lijfelijk aanwezig waren op het Sint- maartenfonds ze zijn nu nog burgemeester en bekleden nu nog hoge posten bij cdnv ovld en spa over de tientallen oud nazi nog maar te zwijgen die bij ps en cdH zitten en zetelen in de oost kantons en dan zwijg ik nog over de grijze wolven
  • Remi Verbeke

    5 jaar geleden
    Vertel mij eens hoe iemand zoals Albert Eriksson geboren in 1931 op het einde van de oorlog 1945, amper 14 jaar oud lid kon zijn van de Hitlerjeugd. Volgens één van zijn goeie vrienden, Frank De Wachter, is hij is nooit lid geweest. Was met dito vriend wel aanwezig in Korea bij de bevoorrading troepen van het Belgische vrijwilligers bataljon anno 1952. Was een Vlaams nationalist niets meer niets minder. Wat zijn de oud vastgeroeste politieke partijen toch slechte verliezers.
  • Lode vleminckx

    5 jaar geleden
    En nu over de familie Onkelinckx
  • ronald vermeulen

    5 jaar geleden
    Hebben jullie niets anders om over te schrijven, iets interessanter bijvoorbeeld, of is het jullie alleen te doen om de 840.000 VB kiezers te beledigen. Het word stillaan tijd dat jullie met deze flauwekul stoppen. schrijf v/b over ons koninklijke Duitse sympathieën van des tijds. Schijf over de onderdrukking v/d Vlamingen, schrijf over de symboliek v/d round crosses schrijf o/d aanslag op het VL monument Diksmuide