Action Images via Reuters
Volledig scherm
© Action Images via Reuters

Transfer Talk (2/8). Man U maakt van Maguire duurste verdediger ooit - Anderlecht stalt Sanneh in Turkije

Transfer TalkZowel in het binnen- als buitenland kondigt zich een hete transferzomer aan. In onze dagelijkse rubriek Transfer Talk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Wie trekt er in het zog van Kompany naar Anderlecht? Welke toppers verliest kampioen Genk nog? En Ajax? En hoe zal het new look Manchester United eruit zien? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

17 reacties

  • Sammy Borgoo

    5 jaar geleden
    Harry Maguire , een goede verdediger, daar wil ik mij niet over uitspreken. Maar wat ik wel weet is dat hij bij Leicester City vorig seizoen 3x kon scoren en dat hij tegen Burnley na 4 minuten tegen een rode kaart aanliep.
  • Filip Wydock

    5 jaar geleden
    Was Duncan McKenzie ... maar deze mislukte omdat er dan nog Europese topspelers in België voetbalden en ook omdat toen het Engelse kick and rush voetbal te veel verschilde van het hedendaagse voetbal in Engeland!!!!
  • Carina Stulens

    5 jaar geleden
    @ Robert van Renterghem: ik vermoed dat je Duncan McKenzie bedoelt...
  • René Schoeters

    5 jaar geleden
    Robert Van Renterghem : Het is Duncan McKenzie en hij kwam eveneens van Leeds, moest concurreren met Rensenbrink en Ressel en was na 9 wedstrijden en 2 goals in december al terug weg!
  • Pascal Waeghe

    5 jaar geleden
    Mss eens correcte foto plaatsen van die Engelsman hln want dat is Kalvin Phillips... Nuja...