Jan en Romina
Volledig scherm
Jan en Romina © RV

Tegenslag voor Jan en Romina: "De eigenaars verkochten ons droomhuis zomaar aan iemand anders”

ShowbizzEnkele weken geleden schreven we al dat Romina Paret, die in ‘Boer Zoekt Vrouw’ de liefde vond bij boer Jan, haar boerderij te koop had gezet. Nu wordt ook duidelijk waarom. Op Instagram vertelt Romina dat ze het huis van hun dromen hadden gevonden, maar helaas ging de koop niet door. 

25 reacties

  • Gianfranco Canalis

    5 jaar geleden
    In ieder geval zijn de eigenaars lafaards. Indien je eerlijk wilt zijn dan spreek je nog één keer tegen de eerste bieder en leg het uit dat je een betere bieder hebt zo kan hij ook een beter bod doen en dit is pas fair play. Wat een huichelaar!!
  • Gianfranco Canalis

    5 jaar geleden
    Honderd procent juist "Compromis tekenen en als de eigenaar de boel achter je rug tekent dan doe je winst" en de rest is larie en apekool"
  • rudi swinnen

    5 jaar geleden
    Als je een bod doet en het wordt aanvaard door de verkoper is het normaal dat je een verkoopscompromis tekent . Dan kan de verkoper het bewuste pand niet meer verkopen . Indien hij dit toch doet moet hij de anderen een schadevergoeding van 10 % van de waarde betalen . Wat is er daar fout gelopen ?
  • Leon Maes

    5 jaar geleden
    Allemaal juristen hieronder?
  • Adrien beyls

    5 jaar geleden
    ja, een huis verkopen en kopen is nog iets anders dan een tv programma maken. Boer, pas op je ganzen en weet wat je doet. Niet naief zijn brengt je al een stuk verder.