EPA
Volledig scherm
© EPA

Treinstation Frankfurt even gesloten door bankoverval, drie verdachten opgepakt

Het centraal station van de Duitse stad Frankfurt is vandaag een tijdlang door de politie gesloten als gevolg van een bankoverval. Na ongeveer een uur werd het station weer opengesteld en kon het treinverkeer hernemen, zo meldt Deutsche Bahn op Twitter.

0 reacties

  1. KIJK. 88-jarige Oekraïner Ivan wandelt 's nachts tientallen kilometers om aan Russische militairen te ontsnappen

    KIJK. 88-jarige Oekraïner Ivan wandelt 's nachts tientallen kilometers om aan Russische militairen te ontsnappen

    De 88-jarige Ivan Vivsianyk, inwoner van het dorp Ocheretyne in de regio Donetsk, wist op een opvallende manier te ontsnappen aan de Russische bezetting. Dat vertelt hij nu aan de Oekraïense nieuwszender 1+1. Russische militairen namen zijn paspoort af, waardoor hij besloot ‘s nachts te voet op de vlucht te slaan. De tachtiger liep maar liefst zes uur lang, onder vuur, in het donker, totdat hij onderweg een chauffeur tegenkwam die aanbood hem een lift te geven. Nu verblijft de grootvader in Dnipro, waar hij wacht op een nieuw Oekraïens paspoort.
  2. TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Netanyahu: “We vallen Rafah binnen, met of zonder akkoord over wapenstilstand”

    TERUGLEZEN MID­DEN-OOS­TEN. Netanyahu: “We vallen Rafah binnen, met of zonder akkoord over wapenstil­stand”

    De Israëlische premier Benjamin Netanyahu zegt dinsdag dat het Israëlische leger Rafah zal binnenvallen, ongeacht of er een wapenstilstand wordt bereikt met de Palestijnse terreurbeweging Hamas. Egypte heeft ondertussen “goede hoop” voor het voorstel voor een bestand in Gaza dat vertegenwoordigers van Hamas hebben meegenomen uit Caïro. En eerder op de dag is een Israëlische politieagent neergestoken in de Oude Stad van Jeruzalem. De dader, een 34-jarige Turk, werd doodgeschoten door een andere agent. Lees hier de ontwikkelingen van dinsdag 30 april terug.