Brian en Therese Kozlowski.
Volledig scherm
Brian en Therese Kozlowski. © Facebook/LinkedIn

Verborgen camera filmt hoe Amerikaan meermaals echtgenote probeert te vergiftigen: “Celstraf van 60 dagen volstaat”

Een verborgen camera heeft vastgelegd hoe een Amerikaan wekenlang aan een stuk zijn vrouw probeerde te vergiftigen via haar koffie. Het koppel uit Macomb Township zat na 22 jaar huwelijk in een gemene vechtscheiding verwikkeld.

4 reacties

  • Peggie Van Audenhove

    5 jaar geleden
    Die rechter leek mij een seniele ouwe zak en bovendien een vrouwenhater die duidelijk enkel sympathie had voor de dader en niet voor het slachtoffer. Blijkbaar zijn de wereldvreemde en onbekwame rechters niet enkel gereserveerd voor ons land.
  • Jef Heffens

    5 jaar geleden
    Die moest minstens 10 jaar gehad hebben.
  • Paul Philippaerts

    5 jaar geleden
    het wordt dringend tijd en dat blijkbaar niet alleen in Belgie dat er een grondige hervorming wordt doorgevoerd in het gerechtelijk en strafwet. En zeker zo dringend is het totaal afbreken van het justitiekasteeltje met alle voordelen van de heren en dames justitie. Geen enkele minister heeft tot nu toe iets noemenswaard aan die twee eeuwen geleden opgerichte instelling, die niet alleen verouderd is maar zwaar verachterlijkt.
  • Polutnik Ronald

    5 jaar geleden
    Zoals je ziet heeft de Belgische Justitie ook al vele andere landen aangestoken met de milde straffen uit te spreken . Een grote ramp maar niet voor de criminelen .