Formateur en N-VA-voorzitter Bart De Wever sprak de voorbije dagen al met Open Vld, CD&V, sp.a en Vlaams Belang, maar wanneer de knopen worden doorgehakt, blijft onduidelijk.
Volledig scherm
Formateur en N-VA-voorzitter Bart De Wever sprak de voorbije dagen al met Open Vld, CD&V, sp.a en Vlaams Belang, maar wanneer de knopen worden doorgehakt, blijft onduidelijk. © Photonews, Vlaams Belang

Nog steeds opvallende stilte rond Vlaamse formatie, Vlaams Belang daagt De Wever verder uit op sociale media

Het blijft ook vanmiddag opvallend stil rond de Vlaamse formatiegesprekken. Formateur en N-VA-voorzitter Bart De Wever sprak de voorbije dagen al met Open Vld, CD&V, sp.a en Vlaams Belang, maar wanneer de knopen worden doorgehakt, blijft onduidelijk.

45 reacties

  • Lydie Teblick

    5 jaar geleden
    Groen komt op zijn sokken naar N-VA Die nemen de Vlamingen voor zot zeker Eerst gaan ze samen met Ecolo in Wallonië en dan stuurt groen ne andere Pipo om te onderhandelen met N-VA voor de Vlaamse regering !! Dus ze willen de twee ????? Goe zot!
  • Rocky 87

    5 jaar geleden
    Wie gelooft die man nog?
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Die 88,1% die niet op het VB gestemd hebben claimen niet dat ze de wil van het volk vertegenwoordigen, Leo Peeters -Duym. Wel dat je minstens 51% moet kunnen verenigen rond een gemeenschappelijk project. Waarschijnlijk zijn dat zelfs niet eens allemaal tegenstanders van het VB. Maar wel van het principe dat een partij met 11,9 % haar wil als de wil van het volk zou mogen opleggen. Want dat is niet meer democratisch maar dictatoriaal.
  • Marianne Van den Lemmer

    5 jaar geleden
    Coalitie van de verliezers? Dan kan ik niet wachten op de volgende verkiezingen! Vlaams Belang wordt dan de eerste partij! Dat ze dan nog meer eens VB uitsluiten!?
  • Leo Duym

    5 jaar geleden
    @Gino Denil, wat is dan de wil van die 88,1% VB-tegenstanders? Ze willen allemaal een andere politieke richting uit en beloven de meest tegengestelde zaken. Het enige wat hen bindt is hun haat tegenover het VB en de goesting om aan de vetpotten te zitten. - @schevernels diana, hoe kom je daarbij? Ik kijk al uit naar de eerst volgende opiniepeiling, tegen dan heeft De Wever zijn keuze tussen hangen en wurgen al gemaakt.