Laenen
Volledig scherm
© Laenen

“Yogasnuivers tegen cruiseschepen”: Antwerpse activisten kiezen voor protest met yogamatjes

De burgerbeweging die vervuilende cruiseschepen van de Antwerpse oevers wil weren, steekt een tandje bij in het verzet. De volgende cruise die aanlegt in Antwerpen mag zich verwachten aan een groep manifestanten gewapend … met yogamatten.

10 reacties

  • ronald vermeulen

    5 jaar geleden
    Het regeringsbeleid in Antwerpen, maar ook over gans België staat haaks op elkaar
  • vanaeken jokke

    5 jaar geleden
    Al zo groen achter zijn oren als Almaci 15000 handtekeningen van 522.000 zal den Hollander ook een groot draagvlak vinden.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Een reportage vorige weel op ARD over de haven van Hamburg toonde aan wat zo'n cruise schip de lucht inblaast.Bewoners getuigden en lieten hun woning zien. Een raam openzetten onmogelijk tenzij je alles zwart van 't roet wou binnen.De buitenramen uit witte pvc waren na bezoek van zo'n bengel niet wit maar grijs tot zwart,ter illustratie veegde men even over de ramen,gewoon schande.Als je bedenk dat 13ton/uur de lucht ingaat aan zware stookolie,en dan maar milieunormen opleggen aan de auto
  • Erika Kallens

    5 jaar geleden
    Het ware gezicht van de LEZ in antwerpen,als ge maar genoeg betaald wordt de meest vervuilende auto ineens de "groenste"!! Ook voor zeer vervuilende schepen,als het maar opbrengt,hé!!
  • pipo de clown

    5 jaar geleden
    Zal mij benieuwen hoeveel van die 15.000 ondertekenaars zullen komen opdagen om zichzelf voor schut te zetten. Die Kees Meerman doet dit enkel en alleen om zijn eigen zangcarriere wat bekendheid te geven en heus niet voor milieuredenen.