Alexe Navalny met zijn vrouw Yulia.
Volledig scherm
Alexe Navalny met zijn vrouw Yulia. © REUTERS

Russisch gerecht opent onderzoek naar witwaspraktijken bij organisatie van Navalny

Het Russische gerecht heeft een onderzoek geopend tegen een organisatie van oppositielid Alexeï Navalny. Dat melden de gerechtelijke speurders. Op dit moment is de oppositie in de hoofdstad Moskou opnieuw aan het manifesteren.

7 reacties

  • Victor Munster

    5 jaar geleden
    Rusland voor de Russen. Die zijn al van ver gekomen; eerst het slavenregime van de tsaren overwonnen, dan de communisten weggejaagd en nu langzaam maar zeker groeien naar een minder totalitair regime met meer welvaart voor iedereen. Dat gaan ze zelf moeten bevechten; dus geen buitenlandse inmenging aub (bij de CIA gaan ze dat waarschijnlijk niet graag horen).
  • SVETLANA HOREMANS

    5 jaar geleden
    De gecorrumpeerde machthebbers in Rusland die een anti-corruptie fonds van de oppositie gaat onderzoeken. Hebben de bendeleiders van de FBR van Putin al lang in scene gezet, zodat ze iedereen kunnen opsluiten. Maffiosi.
  • Marc Verdonck

    5 jaar geleden
    Internationaal het kapitaal van Poetin en zijn vrienden van de geheime dienst eens laten opsporen inclusief overheidsbedrijven. Dan zullen we weten hoe corrupt dat mannetje is.
  • Norbert Bauwens

    5 jaar geleden
    Gegarandeerd weer een streek van Poetin. Het is daar dat Erdogan ook in de leer is geweest om de tegenstanders monddood te maken en blijkbaar zijn er hier in ons landeke ook die daar al een paar lessen gevolgd hebben..
  • Jef Pauwels

    5 jaar geleden
    Weer een schurkenstreek van Poetin...