AFP
Volledig scherm
© AFP

Hollywood geschokt en boos door aanslag El Paso: “Hoeveel doden moeten er nog vallen?”

Veel Hollywoodsterren hebben met afschuw gereageerd op het bloedbad in de Texaanse stad El Paso. Een 21-jarige man schoot daar in een filiaal van de supermarkt Walmart 20 mensen dood. 26 mensen raakten gewond. De verdachte kondigde zijn aanval in een manifest aan. Hierin beklaagt hij zich over de groeiende invloed van Hispanics.

16 reacties

  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    Hoeveel Hollywoodacteurs zijn er voorstander van het vrij wapenbezit in de US ? Je kan ze gewoon niet tellen. Bende hypocrieten.
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    Hier gaat extreem rechts weer het is de schuld van de andere want politici doen niet wat wij willen dus knallen maar mensen neer ! Voor extreem rechts bestaan er toch geen onschuldige mense iedereen die niet als hun denkt is schuldig. De staatveiligheid zou de mensen die hier reactie neerschrijven beter eens screnen !
  • Katrien Weyn

    5 jaar geleden
    Hollywood leest de mensen de les weer. In 2018 kwamen 387 mensen om bij een mass shooting. Het overgrote deel van mensen vermoord dr een vuurwapen (14623) komt om bij bende geweld of door een relatie. Ter vergelijk: In 2017 kwamen 47600 mensen om door een opioid overdosis, waarvan het in 14926 gevallen ging om voorgeschreven pijnstillers. De farmaceutische industrie pompt ongestoord de mensen vol met gif dat duizenden levens eist. Politieke agenda...
  • ronny meuris

    5 jaar geleden
    Grappig dat de boodschappers weer met de vinger gewezen ipv de daders.
  • Fabian Goeminne

    5 jaar geleden
    Ondertussen verdienen deze mensen bakken met geld aan actiefilms met heel veel inspiratie voor deze gekken. Maar ja deze hypocrieten vliegen ook naar een milieuconferentie met prive vliegtuigen.