De Russische president Vladimir Poetin.
Volledig scherm
De Russische president Vladimir Poetin. © Photo News

Rusland: “Extra sancties van VS raken ons niet”

Nieuwe Amerikaanse sancties zullen het Russische financiële systeem niet schaden. Dat heeft de Russische minister van Financiën, Anton Siloeanov, dit weekend gezegd. Volgens hem heeft het financiële systeem van de Russen de afgelopen jaren al bewezen dat het bestand is tegen externe druk.

8 reacties

  • Victor Munster

    5 jaar geleden
    Gelijk heeft Etienne. Als het ooit tot een conflict komt met de VS en Rusland en China trekken aan hetzelfde zeel, is de VS failliet. Een oorlogseconomie functioneert anders dan de doordeweekse beslomeringen van een bankier.
  • Jan Vannuffelen

    5 jaar geleden
    Etienne Callebout , wat denk je dan wat er met de dollar gebeurt . Die gaan niet in hun eigen vel snijden .
  • Luc Lepoudre

    5 jaar geleden
    Met elke dag ontwikkelt zich een nieuwe macht in de wereld die een gevolg is van de Israelisch-Amerikaanse overheersing die niemand ter wereld duldt naast hun. Zo hebben ze Rusland en China in elkaars armen gedreven, daar komt ook stilaan India bij. Op termijn is de Leading Succes People kansloos en dat hebben ze dan zelf gezocht.
  • Etienne Callebout

    5 jaar geleden
    Amerika heeft de grootste staatsschuld ter wereld , Rusland en China hebben hopen Amerikaanse deviezen opgekocht het zou wel eens kunnen keren in Amerika als Rusland en China hun centen opvraagt .
  • Nils De Vriendt

    5 jaar geleden
    Je zou net hetzelfde kunnen zeggen over Amerika of Europa. Voor de gewone bevolking betert het niet, die betalen al dat getouwtrek op hoger niveau